I denne tid gør hvad jeg kan for at holde mig fri af polariseringer og angstbaserede tanker og følelser. Jeg er blevet ved med ved med alle de dage, jeg har kunnet i de sidste år at afvikle, ryde op indeni, give slip, slip, slip på alt gammelt, jeg er blevet færdig med. Jeg har ryddet op indeni hele mit voksne liv og meget intenst i de seneste år.

For mig resonerer det sandt, at en ny verden er ved at fødes, at den fødes indefra igennem os. Jeg gør mig yderste for at være blandt de, der er en del af løsningen ved at stå for kærlighed og være væren. Den kærlighed vi er, vi egentligt alle er, inderst inde i vores hjerters essens.

Jeg er vildt, vildt taknemlig for at være voksen nu og selv kunne vælge og tage beslutninger

Når jeg evner, at mine valg er baserede i kærlighed, evner jeg at være med til den fødsel, der sker i den kollektive bevidsthed. Vi påvirker verden vi lever i hele tiden, vores verden ændres gennem os. Hver og en af os.

Sandheden er, at vi alle sammen kan gøre noget hver især, hver gang vi tager et valg. Helt afgørende er det nemlig, om de valg og beslutninger vi tager, har rod i angst eller har rod i kærlighed.

Hver eneste valg og beslutning, vi tager ud fra kærlighed er livskraftig, lysende og fuld af den kærlighedskraft, der er livets essens.

Vi har alle muligheden for  hele tiden at vælge og beslutte alt muligt. Hver eneste gang vi vælger, er det ud fra angst elller ud fra kærlighed. Vi kan vælge hvad vi vælger ud fra hver dag, med alle de beslutninger, vi tager – og ingen er for små. Vi bidrager gennem hver eneste af vores beslutninger. Alle sammen.

Nærer vi angst i den kollektive bevidsthed, eller nærer vi kærlighed?

Vi lever midt i afviklingen af det gamle og udfoldelsen af det nye.

Vi er kaldet til, om vi kan finde modet til at være dem, vi dybest set kom for at være. Om vi evner at være skiftet vi gerne vil se.
Det er sgu nu det er nu og det er os, der er her – et vitalt spm er, hvem vi identificerer os med, at vi er: alle de begrænsninger og angst vi alle har i egoet, eller det potentiale, vi allesammen i vores essens er et unikt udtryk af.

For mig at se, er feltet vi lever i er magisk, rørende, healende… kærlighed i udfoldelse. Mit liv har lært mig, at kærlighed er en universel kraft, der healer alt. Jeg synes, det under, vi er med til at det vises så klart, at kærlighed, er et af navnene på livets essens.